Juha Tupala | KiAT, yrittäjä LKV • RE/MAX Center • Tampere

Juha Tupala – toimitusjohtaja, KiAT

Hei, olen ollut RE/MAX Centerissä yrittäjänä vuoden 2011 alusta. Olen todella tyytyväinen RE/MAX ketjuun, joka on maailman suurin välitysketju maailmassa ja tekee kovaa kasvua myös Suomessa.

RE/MAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle.

RE/MAX Centerissä voimme jokainen välittäjä toimia itsenäisesti ja asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla palvellen. Asiakkaillamme on mahdollisuus antaa suora asiakaspalaute jokaisen toimeksiannon yhteydessä, mikä auttaa meitä palvelemaan paremmin.Juha Tupala


Tässä muutamia asiakaspalautteitani


Myyjä Lempäälä

Miten kaikki sujui?

Luotettava ensivaikutelma, vastasi todellisuutta. Aikataulu toimi kuten oli sovittu. Voisin suositella kyseistä välittäjää muillekin.


Ostaja Keskusta

Miten kaikki sujui?

Välittäjästä syntyi avoin ensivaikutelma ja hän tuli lyhyellä varoitusajalla näyttämään meille asuntoa, josta olimme kiinnostuneita, ja jonka me sitten ostimme. Ongelmia ei ollut.

Suosittelisitteko RE/MAXia?

Kyllä

Kenelle suosittelisitte?

Suosittelisin kaikille, jotka myyvät asuntonsa. Mahdollista on, että itse myymme kaksiomme, mutta varsinaista päätöstä siitä emme ole vielä tehneet.


Ostaja Atala

Miten kaikki sujui?

Erittäin asiantuntevaa, rehtiä ja reilua asiakaspalvelua. Hyvä ensivaikutelma syntyi välittäjästä ja pysyi koko kaupan teon ajan. Ei yrittänyt liikaa ns. tyrkyttää asuntoa jne. vaan kertoi faktat.


Myyjä Keskusta

Miten kaikki sujui?

Välittäjällä oli asenne kohdallaan. Ensivaikutelma oli juuri sellainen mikä kertoi että ollaan tosissaan myymässä asuntoa. Aikataulu ylitti odotukset ja yhteydenpidon kumpaankin osapuoleen Juha hoiti esimerkillisesti. Tehokasta välitystoimintaa mitä voimme suositella eteenpäin.


Juha Tupala

Yrittäjä, KiAT, LiEAT

Puh. 0400 611 361
juha.tupala@remax.fi