Katriina Salminen – Myyntineuvottelija

Rakkaus työhön on Katriinan voimavara. Jokainen asiakas on hänelle tärkeä ja Katriinan asiakkaat saavat hänen sataprosenttisen sitoutumisensa. Vankka kokemus asiakaspalvelutyöstä takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Paras kiitos Katriinalle tulee tyytyväisiltä asiakkailta. Hän on aktiivinen ja periksiantamaton ja hakee työssään aina ratkaisua molempien osapuolten hyväksi.

Vapaa-aika menee lastenlasten parissa touhutessa. Luonto ja eläimet ovat aina olleet Katriinan sydäntä lähellä.

Tyytyväisen asiakkaan arvio Katriinasta

Ensitapaamisesta lähtien ammattimainen ote näkyi kaikessa toiminnassa. Ennen tapaamista myyjä oli perehtynyt asunnon sijaintiin ja asunnon läheisyydessä olevaan palveluvarustukseen.

Samassa yhteydessä myyjä oli löytänyt myyntikokonaisuudesta ne vahvuudet, joilla toimeksiannossa edetään. Kohde oli edellisen myyntitoimeksiannon alaisena vuosia. Siksi meidän toimeksiantomme nopeus yllätti täysin.

Jo ensimmäisen viikon aikana oli potentiaalisia näyttöjä ja toisen viikon aikana oli jo ostotarjous kohteesta olemassa. Uskomaton suoritus! Erityisen hienoa oli toimeksiantajan edun pitäminen tärkeänä koko prosessin ajan. arvosana suorituksesta 10+ Kiitos!Antti

Katriina Salminen
Myyntineuvottelija

katriina.salminen@remax.fi
+358 40 524 6609