Kiinteistönvälittäjän valinta

Löydä Sinulle sopiva välittäjä

RE/MAX Centerin kiinteistönvälittäjät ovat käytettävissäsi koko Pirkanmaan alueella (Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä jne.). Tämän lisäksi palvelemme vakioasiakkaitamme oman toiminta-alueemme ulkopuolella.

Hyvän kiinteistönvälittäjän ominaisuuksia

Hyvällä kiinteistönvälittäjällä on välitystyöhön tarvittava ammattitaito ja riittävä kokemus. Melkein yhtä tärkeää on oikeanlainen positiivinen asenne vuorovaikutustaitoja vaativaan asiakastyöhön: on tärkeää valita kiinteistönvälittäjä oikein ja niin, että kiinteistönvälittäjästäsi on Sinulle hyötyä pitkään.

Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä huolehtii, että myyntiprosessi sujuu kitkattomasti ja asuntokauppaa koskevien lakien mukaan.

Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä huolehtii, että myyntiprosessi sujuu kitkattomasti ja asuntokauppaa koskevien lakien mukaan.RE/MAX Center

Kyseessä on Sinun kotisi myynti, joten on ensiarvoisen tärkeää löytää kiinteistönvälittäjä, jonka kanssa kommunikointi ja yhteistyö sujuvat luontevasti. Asunnon myynti ei aina liity positiiviseen elämänmuutokseen: kokenut kiinteistönvälittäjä on luotettava apu kaikissa elämäntilanteissa. Vähintään häneltä saat neuvoa, minkä erityisalan asiantuntijan puoleen kannattaa kääntyä. Esimerkkejä tilanteista, joissa kiinteistönvälittäjämme osaavat Sinua auttaa:

  • Asuntokauppaan liittyvät riidat? Ajan hermolla elävät kiinteistövälittäjämme ovat selvillä vallitsevasta oikeuskäytännöstä asumiseen liittyvissä riitatilanteissa. Oikeuden päätöksiä seurataan jatkuvasti.
  • Avioerot, perinnönjaot ja niihin liittyvät ositukset? Vaikka asia ei päällimmäisenä olisi mielessäkään, useimmiten avioeroon liittyy myös taloudellisia päätöksiä. Ennen näiden päätösten tekemistä kannattaa ottaa yhteys omaan kiinteistönvälittäjään niin välttyy odottamattomilta yllätyksiltä.
  • Sijoitusasunnon hankinta? Kokenut kiinteistövälittäjä pystyy auttamaan asuntosijoittajaa erilaisissa asuntosijoittamisen yksityiskohdissa. On tärkeää pystyä hankkimaan luotettava kiinteistönvälittäjäkumppani, joka tuntee paikalliset olosuhteet ja osaa ennakoida tulevia muutoksia ja niiden vaikutuksia asuntosijoittamiseen.
  • Omien tarpeiden kartoitus? Omia asumiseen liittyviä haluja on hyvä päästä punnitsemaan yhdessä asiantuntevan ja asiantuntevaksi todetun kiinteistönvälittäjän kanssa mahdollisimman aikaisin asunnon vaihtoa mietittäessä.

Asunnon ostajat ovat nykyään hyvin tietoisia oikeuksistaan ja kynnys tehdä reklamaatio – myös aiheeton – on alentunut huomattavasti. Näissä tilanteissa kokeneen ja pykälistä perillä olevan kiinteistönvälittäjän lain tuntemus ja neuvottelutaidot ovat arvossaan. Huolellinen työ myynnin valmisteluvaiheessa ehkäisee parhaiten reklamaatioiden mahdollisuuksia. Älä jätä tätä huomiotta valitessasi asunnollesi kiinteistönvälittäjää.

Tutustu yrityksemme kiinteistönvälittäjiin täällä.