Sanni Reinola – Kiinteistönvälittäjä, LKV

Ihmisläheistä ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Pirkanmaan ja Satakunnan alueella vuodesta 2005. Yhdistelmä kokemusta, rentoa otetta ja nykyaikaista välitystyötä. Markkinoiden laajin näkyvyys sekä loistavat asuntojen myyntikuvat videokuvauksineen kuuluvat aina palveluihini.Sanni Reinola

Tässä asiakkailta saatua palautetta

- "Sanni oli aivan loistava! Piti jalat maan pinnalla, mutta kaikki hoitui niin nopeasti että tällä hetkellä hieman leijuttaa. Ehdottoman parasta palvelua verrattuna esimerkiksi edelliseen välittäjäämme." (Myyjä, Sastamala 08/16)


- "Ylitti kaikki odotukset! Talo myytiin ennätys nopeasti ensimmäisen näytön jälkeen. Sanni piti aktiivisesti yhteyttä!" (Myyjä, Sastamala 12/15)


-"Kaikki yhteistyö sujui mutkattomasti. Ongelmiin löytyi ratkaisu nopeasti ja meitä kiinnostavasta kohteesta välittäjä etsi tietoa, vaikka ei ollut hänen kohteensa. Aktiivinen yhteydenpito oli erittäin iso plussa. Käytämme varmasti hänen palveluitaan myös jatkossa. Oikealla alalla oleva positiivinen persoona! " (Myyjä, Tampere 03/16)


Sanni Reinola

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Puh. 044 258 4428
sanni.reinola@remax.fi