Sari Flamourtzoglou • RE/MAX Center - Tampere

Sari Flamourtzoglou – Myyntineuvottelija

Monipuolinen, ja kansainvälinen työurani ja kokemukseni myynnin ammattilaisena on johdattanut minut RE/MAXille. Tampereen RE/MAX Center -toimistossa olen toiminut vuodesta 2014 lähtien ja arvostan maailmanlaajuisen ketjun antamaa tukea, olen löytänyt paikkani!

Olen ylpeä RE/MAX Center toimistostamme, joka tarjoaa asiakkaille yksilöllistä ja monipuolista palvelua uniikin palvelukonseptin ansiosta. Laatustandardimme on korkea kaikessa mitä teemme ja tarjoamme asiakkaille.

Sisustaja toimii useimmiten ostajien visioiden tulkkina ja ajatusten toteuttajana. – Pystyn asiakastilanteessa antamaan asiakkaalle paitsi kiinteistövälitysosaamista myös sisustusosaamista. Nämä molemmat paketit edesauttavat asunnon kaupoille viemistä.

Olen erityisen ylpeä välittäjistämme, joista jokainen on minulle todellinen Tähti, niin työmoraalinsa kuin loistavan persoonansa ansiosta. Olemme vahvasti yrittäjähenkisiä. Voin luvata että olemme sydämestämme sitoutuneet tavoittelemaan asiakkaan parasta.

Meillä viihtyy – ja pärjää – vain alan aidot ammattilaiset, joissa yhdistyy lämpö ja inhimillisyys, todistetusti tehokkaaseen tuloksentekoon. Koen olevani etuoikeutettu kun saan tehdä tätä työtä kotikulmillani. Ota yhteyttä kun etsit energistä asiantuntijaa asuntoasioissa.

Kanssani voit huoletta asioida myös englanniksi.Sari Flamourtzoglou


Asiakaspalautteita

Asunto haluttiin myydä nopeasti. Välittäjä Sari lupasi näin tehdä ja näin myös tapahtui.Asunto haluttiin myydä nopeasti. Välittäjä Sari lupasi näin tehdä ja näin myös tapahtui.
- Myyjä 2017


Sari tarjosi realistisia suoria vastauksia.Kiitos Sari miellytävästä yhteistyöstä. Tulen suosittelemaan Remaxia ja sinua muillekkin välitystä tarvitseville.
- Myyjä 2016


Kaikki meni erinomaisesti ja nopeasti sain todella hyvää ja ammattitaitoista palvelua.
- Myyjä 2016


Asiat sujuivat vaivattomasti ja nopeasti. Välittäjä vaikutti vastuulliselta ja perusteelliselta.
- Ostaja 2016


Kokonaisuudessaan asuntokauppa sujui mutkattomasti. Yhteyden välittäjään sai todella hyvin ja hän vastasi esimerkiksi sähköposteihin nopeasti.
- Ostaja 2016


Sari Flamourtzoglou

Myyntineuvottelija

Puh. 044 987 1876
sari.flam@remax.fi

Sari Flamourtzoglou - Tampere - Remax Center