Katriina Salminen – Myyntineuvottelija

Rakkaus työhön on Katriinan voimavara. Jokainen asiakas on hänelle tärkeä ja Katriinan asiakkaat saavat hänen sataprosenttisen sitoutumisensa. Vankka kokemus asiakaspalvelutyöstä takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Paras kiitos Katriinalle tulee tyytyväisiltä asiakkailta. Hän on aktiivinen ja periksiantamaton ja hakee työssään aina ratkaisua molempien osapuolten hyväksi.

Vapaa-aika menee lastenlasten parissa touhutessa. Luonto ja eläimet ovat aina olleet Katriinan sydäntä lähellä.

Tyytyväisen asiakkaan arvio Katriinasta

Ensitapaamisesta lähtien ammattimainen ote näkyi kaikessa toiminnassa. Ennen tapaamista myyjä oli perehtynyt asunnon sijaintiin ja asunnon läheisyydessä olevaan palveluvarustukseen.

Samassa yhteydessä myyjä oli löytänyt myyntikokonaisuudesta ne vahvuudet, joilla toimeksiannossa edetään. Kohde oli edellisen myyntitoimeksiannon alaisena vuosia. Siksi meidän toimeksiantomme nopeus yllätti täysin.

Jo ensimmäisen viikon aikana oli potentiaalisia näyttöjä ja toisen viikon aikana oli jo ostotarjous kohteesta olemassa. Uskomaton suoritus! Erityisen hienoa oli toimeksiantajan edun pitäminen tärkeänä koko prosessin ajan. arvosana suorituksesta 10+ Kiitos!Antti

Katriina Salminen
Myyntineuvottelija

katriina.salminen@remax.fi
+358 40 524 6609

Tuomas Laaksonen – Kiinteistönvälittäjä (LKV, LVV)

Olen aidosti kiinnostunut auttamaan juuri sinua, ja olen valmis tekemään ahkerasti töitä, jotta sinä pääsisit nopeasti muuttamaan unelmiesi kotiin.

Olen tehnyt rakennus- ja kiinteistönvälitysalalla töitä yhteensä yli 10 vuotta. Olen valmiina auttamaan kaikissa asuntojen myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja viedään yhdessä asuntoprojektisi maaliin. ?Tuomas Laaksonen


Tuomas Laaksonen

Kiinteistönvälittäjä (LKV, LVV)

Puh. 044 992 7699
tuomas.laaksonen@remax.fi

Jyrki Vuori – Kiinteistönvälittäjä, LKV

Luotettavuus, ahkeruus, energisyys sekä palveluhenkisyys ovat myyntityöni valtteja. Tärkeintä työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Nautin työstäni ja pidän sitä erittäin mielenkiintoisena. Olen toiminut 20 vuotta yrittäjänä myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä niin kokemusta ja näkemystä on siis karttunut ja otan innokkaasti ja positiivisella asenteella myös juuri sinun asuntosi asiakseni ammattitaidolla.

Olipa kyseessä asunnon hankinta tai myynti.Takaan, että hoidan elämäsi tärkeimmät kaupat erinomaisesti, positiivisella asenteella sekä noudattaen hyvää välitystapaa. Toivottavasti kuulen sinusta jo pian.Jyrki Vuori, Myyntineuvottelija


Jyrki Vuori, Kiinteistönvälittäjä, LKV
jyrki.vuori@remax.fi
Puh. 045 2307 955

 

Minna Pyhälä – Myyntineuvottelija

Toimin kiinteistövälitysalalla Pirkanmaalla ja ominta aluettani on Länsi-Tampere. Vahvuutenani näen oman positiivisuuteni, ammattitaidon kehittämisen ja asiakkaasta välittämisen.

Vahva brändi ja osaava tiimi ja markkinoiden laajin näkyvyys takaa hyvän palvelun. Hoidan elämäsi tärkeimmät kaupat luotettavasti ja positiivisella asenteella sekä noudattaen hyvää välitystapaa.

Ota yhteyttä niin tehdään unelmistasi totta.Minna Pyhälä, Myyntineuvottelija


Minna Pyhälä , Myyntineuvottelija
minna.pyhala@remax.fi
Puh. 040 572 6104

 

Marita Kiuru - Kiinteistönvälittäjä - Tampere

Marita Kiuru – Kiinteistönvälittäjä (LKV, LVV, BBA, PVS)

Marita Kiuru

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA, PVS
Puh. 045 111 3434
marita.kiuru@remax.fi


”Rakkaudesta lajiin” olen myynyt lukuisia Pirkanmaalaisten koteja. Tunnen Pirkanmaan asuntomarkkinat hyvin. Perehdyn erityisen hyvin myytäviin koteihin, tämä takaa sen että osaan perustella ostajalle myyjän kanssa sopimamme hinnan.

Tämä puolestaan tarkoittaa sitä että saadessaan hyvät ja kattavat tiedot asunnosta, ostaja on valmis tarjoamaan realistisen markkinahinnan ja näin syntyy kaupat jossa sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä. Tämä on laadukkaan ja pitkäjänteisen työn tulos, josta pääset nauttimaan ottamalla yhteyttä alan ammattilaiseen heti kun asuntoasiat tulevat ajankohtaiseksi.

Voit luottaa tarkkaan hinta-arvioon toteutuvasta kauppahinnasta ja myyntisuunnitelmaan jonka teemme yhdessä, Sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi. Olet minulle tärkeä ensi tapaamisesta lähtien.Marita Kiuru

Hannu Majava – Kiinteistönvälittäjä (LKV, KiAT)

Olen pitkänlinjan asiakaspalvelun ammattilainen. Olen työskennellyt alalla kymmenkunta vuotta. Näin ollen osaan hoitaa asiakkaiden toimeksiannot lain vaatimalla tavalla. Olen sitä mieltä, että välitystyötä tekevällä välittäjällä tulee olla LKV-tutkinto suoritettuna. Lisäkoulutuskaan ei olisi pahitteeksi. Minulla nämä asiat ovat kunnossa.

Lähestyn asunnon myynti- sekä ostoprosessia aina ilon kautta. Vaikka kyseessä on todella suuri asia, niin iloinen mieli kaikilla kaupan osapuolilla tekee tapahtumasta mielyttävämmän ja jättää paremman mielen. Tähän pyrin aina poikkeuksetta, lainkirjoa noudattaen.

Ota minuun yhteyttä, niin hoidetaan homma hymyissäsuin kotiin ja hyvään ratkaisuun.Hannu Majava


Hannu Majava

Kiinteistönvälittäjä (LKV, KiAT)

Puh. 0500 685 630
hannu.majava@remax.fi