Tuomas Laaksonen – Kiinteistönvälittäjä (LKV, LVV)

Olen aidosti kiinnostunut auttamaan juuri sinua, ja olen valmis tekemään ahkerasti töitä, jotta sinä pääsisit nopeasti muuttamaan unelmiesi kotiin.

Olen tehnyt rakennus- ja kiinteistönvälitysalalla töitä yhteensä yli 10 vuotta. Olen valmiina auttamaan kaikissa asuntojen myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja viedään yhdessä asuntoprojektisi maaliin. ?Tuomas Laaksonen


Tuomas Laaksonen

Kiinteistönvälittäjä (LKV, LVV)

Puh. 044 992 7699
tuomas.laaksonen@remax.fi

Jyrki Vuori – Kiinteistönvälittäjä, LKV

Luotettavuus, ahkeruus, energisyys sekä palveluhenkisyys ovat myyntityöni valtteja. Tärkeintä työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Nautin työstäni ja pidän sitä erittäin mielenkiintoisena. Olen toiminut 20 vuotta yrittäjänä myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä niin kokemusta ja näkemystä on siis karttunut ja otan innokkaasti ja positiivisella asenteella myös juuri sinun asuntosi asiakseni ammattitaidolla.

Olipa kyseessä asunnon hankinta tai myynti.Takaan, että hoidan elämäsi tärkeimmät kaupat erinomaisesti, positiivisella asenteella sekä noudattaen hyvää välitystapaa. Toivottavasti kuulen sinusta jo pian.Jyrki Vuori, Myyntineuvottelija


Jyrki Vuori, Kiinteistönvälittäjä, LKV
jyrki.vuori@remax.fi
Puh. 045 2307 955

 

Marita Kiuru - Kiinteistönvälittäjä - Tampere

Marita Kiuru – Kiinteistönvälittäjä (LKV, LVV, BBA, PVS)

Marita Kiuru

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA, PVS
Puh. 045 111 3434
marita.kiuru@remax.fi


”Rakkaudesta lajiin” olen myynyt lukuisia Pirkanmaalaisten koteja. Tunnen Pirkanmaan asuntomarkkinat hyvin. Perehdyn erityisen hyvin myytäviin koteihin, tämä takaa sen että osaan perustella ostajalle myyjän kanssa sopimamme hinnan.

Tämä puolestaan tarkoittaa sitä että saadessaan hyvät ja kattavat tiedot asunnosta, ostaja on valmis tarjoamaan realistisen markkinahinnan ja näin syntyy kaupat jossa sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä. Tämä on laadukkaan ja pitkäjänteisen työn tulos, josta pääset nauttimaan ottamalla yhteyttä alan ammattilaiseen heti kun asuntoasiat tulevat ajankohtaiseksi.

Voit luottaa tarkkaan hinta-arvioon toteutuvasta kauppahinnasta ja myyntisuunnitelmaan jonka teemme yhdessä, Sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi. Olet minulle tärkeä ensi tapaamisesta lähtien.Marita Kiuru

Hannu Majava – Kiinteistönvälittäjä (LKV, KiAT)

Olen pitkänlinjan asiakaspalvelun ammattilainen. Olen työskennellyt alalla kymmenkunta vuotta. Näin ollen osaan hoitaa asiakkaiden toimeksiannot lain vaatimalla tavalla. Olen sitä mieltä, että välitystyötä tekevällä välittäjällä tulee olla LKV-tutkinto suoritettuna. Lisäkoulutuskaan ei olisi pahitteeksi. Minulla nämä asiat ovat kunnossa.

Lähestyn asunnon myynti- sekä ostoprosessia aina ilon kautta. Vaikka kyseessä on todella suuri asia, niin iloinen mieli kaikilla kaupan osapuolilla tekee tapahtumasta mielyttävämmän ja jättää paremman mielen. Tähän pyrin aina poikkeuksetta, lainkirjoa noudattaen.

Ota minuun yhteyttä, niin hoidetaan homma hymyissäsuin kotiin ja hyvään ratkaisuun.Hannu Majava


Hannu Majava

Kiinteistönvälittäjä (LKV, KiAT)

Puh. 0500 685 630
hannu.majava@remax.fi

Marja Leppänen • RE/MAX Center - Tampere

Marja Leppänen – LKV, Kiinteistönvälittäjä

Olen toiminut kiinteistövälitysalalla vuodesta 2005, näinä vuosina on kertynyt kokemusta monenlaisista asuntokaupoista sekä LKV:n suoritin vuonna 2008. Tämä on työ jota rakastan, jokainen asunto ja asiakas ovat ainutlaatuisia.

Palvelen asiakkaitani myös iltaisin. Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoisen ja palvelualttiin kiinteistövälittäjän myymään kotisi.Marja Leppänen


Tässä muutamia asiakaspalautteita

Marja hoiti asiat ammattimaisesti ja oli mukava tehdä yhteistyötä.
– Ostaja, 8/16

Asiat sujuivat erinomaisesti. Välittäjät (Jussi, Marja) olivat ystävällisiä ja reiluja. Asioihin sai vastauksen ja tarvittavat tiedot kaikesta. Koko ajan pysyi ajantasalla ja sähköpostitse olimme aktiivisesti yhteydessä. Hienosti sujui ensimmäiset asuntokaupat!
- Ostaja, 10/16

Lämmin ja ystävällinen, osaa työnsä hyvin. Meille jäi kokonaisuudesta hyvä kuva ja niinpä voimme suositella muillekkin Remaxia sekä Marja Leppästä.
- Myyjä, 11/16.

Kiitokset, kaikki sujui mielestäni hyvin, nopeasti ja sovitusti.
– Ostaja, 11/16


Marja Leppänen

LKV, Kiinteistönvälittäjä

Puh. 0400 728 694
marja.leppanen@remax.fi

Juha Tupala | KiAT, yrittäjä LKV • RE/MAX Center • Tampere

Juha Tupala – toimitusjohtaja, KiAT

Hei, olen ollut RE/MAX Centerissä yrittäjänä vuoden 2011 alusta. Olen todella tyytyväinen RE/MAX ketjuun, joka on maailman suurin välitysketju maailmassa ja tekee kovaa kasvua myös Suomessa.

RE/MAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle.

RE/MAX Centerissä voimme jokainen välittäjä toimia itsenäisesti ja asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla palvellen. Asiakkaillamme on mahdollisuus antaa suora asiakaspalaute jokaisen toimeksiannon yhteydessä, mikä auttaa meitä palvelemaan paremmin.Juha Tupala


Tässä muutamia asiakaspalautteitani


Myyjä Lempäälä

Miten kaikki sujui?

Luotettava ensivaikutelma, vastasi todellisuutta. Aikataulu toimi kuten oli sovittu. Voisin suositella kyseistä välittäjää muillekin.


Ostaja Keskusta

Miten kaikki sujui?

Välittäjästä syntyi avoin ensivaikutelma ja hän tuli lyhyellä varoitusajalla näyttämään meille asuntoa, josta olimme kiinnostuneita, ja jonka me sitten ostimme. Ongelmia ei ollut.

Suosittelisitteko RE/MAXia?

Kyllä

Kenelle suosittelisitte?

Suosittelisin kaikille, jotka myyvät asuntonsa. Mahdollista on, että itse myymme kaksiomme, mutta varsinaista päätöstä siitä emme ole vielä tehneet.


Ostaja Atala

Miten kaikki sujui?

Erittäin asiantuntevaa, rehtiä ja reilua asiakaspalvelua. Hyvä ensivaikutelma syntyi välittäjästä ja pysyi koko kaupan teon ajan. Ei yrittänyt liikaa ns. tyrkyttää asuntoa jne. vaan kertoi faktat.


Myyjä Keskusta

Miten kaikki sujui?

Välittäjällä oli asenne kohdallaan. Ensivaikutelma oli juuri sellainen mikä kertoi että ollaan tosissaan myymässä asuntoa. Aikataulu ylitti odotukset ja yhteydenpidon kumpaankin osapuoleen Juha hoiti esimerkillisesti. Tehokasta välitystoimintaa mitä voimme suositella eteenpäin.


Juha Tupala

Yrittäjä, KiAT, LiEAT

Puh. 0400 611 361
juha.tupala@remax.fi

Sanni Reinola – Kiinteistönvälittäjä, LKV

Ihmisläheistä ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Pirkanmaan ja Satakunnan alueella vuodesta 2005. Yhdistelmä kokemusta, rentoa otetta ja nykyaikaista välitystyötä. Markkinoiden laajin näkyvyys sekä loistavat asuntojen myyntikuvat videokuvauksineen kuuluvat aina palveluihini.Sanni Reinola

Tässä asiakkailta saatua palautetta

- "Sanni oli aivan loistava! Piti jalat maan pinnalla, mutta kaikki hoitui niin nopeasti että tällä hetkellä hieman leijuttaa. Ehdottoman parasta palvelua verrattuna esimerkiksi edelliseen välittäjäämme." (Myyjä, Sastamala 08/16)


- "Ylitti kaikki odotukset! Talo myytiin ennätys nopeasti ensimmäisen näytön jälkeen. Sanni piti aktiivisesti yhteyttä!" (Myyjä, Sastamala 12/15)


-"Kaikki yhteistyö sujui mutkattomasti. Ongelmiin löytyi ratkaisu nopeasti ja meitä kiinnostavasta kohteesta välittäjä etsi tietoa, vaikka ei ollut hänen kohteensa. Aktiivinen yhteydenpito oli erittäin iso plussa. Käytämme varmasti hänen palveluitaan myös jatkossa. Oikealla alalla oleva positiivinen persoona! " (Myyjä, Tampere 03/16)


Sanni Reinola

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Puh. 044 258 4428
sanni.reinola@remax.fi