Miksi RE/MAX Center?

RE/MAX Center on ammattitaitoinen ja laadukas asuntojen välittäjä. Palvelemme sinua luotettavasti yli aluerajojen Tampereella ja lähikunnissa – saat yhden välittäjän kautta kaikki asuntopalvelut. Olitpa sitten myymässä taloa, ostamassa uutta kotia tai vuokraamassa sijoitusasuntoa, takaamme sinulle onnistuneet kaupat.

1. Kokemus

RE/MAX on toiminut yhtäjaksoisesti 40 vuotta. Tällä hetkellä maailman suurin kiinteistönvälitysketju RE/MAX toimii noin 140 maassa ja ketjussa on yli 100.000 välittäjää. Suomessa RE/MAX on toiminut yli 10 vuotta: välittäjiä on yli 40 toimistossa yli 400 – ja kasvamme vahvasti.

RE/MAX Center huolehtii siitä, että saat ammattitaitoista ja laadukasta palvelua kiinteistönvälittäjiltämme. Välittäjämme ovat kokeneita alan ammattilaisia.

2. Laajin näkyvyys

RE/MAX brändi tunnetaan kaikkialla maailmassa – takaamme asiakkaidemme asunnoille laajimman näkyvyyden niin kansainvälisesti kuin paikallisestikin. Suomessa markkinoimme kohteita suurimmissa portaaleissa: Etuovi.com, Oikotie.fi, sekä tietysti REMAX-toimistojen sivuilla, myös kansainvälisesti.

Käytämme myös some-markkinointia ja huolehdimme, että asuntonne saa parhaan mahdollisen näkyvyyden internetissä.

3. Myyntivoima

RE/MAXin yli 100.000 välittäjää voivat palvella asiakkaita yli aluerajojen varmistaen, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun – asunnot myydään parhaaseen mahdolliseen hintaan, mahdollisimman nopeasti. Tampereella ja Pirkanmaalla meitä on jo 15 ammattitaitoista välittäjää ja tarkoituksenamme on kasvattaa tuota määrää. ….

Välittäjämme pistävät itsensä likoon asiakkaan puolesta ja ottavat henkilökohtaisesti vastuun asiakkaan palvelemisesta – joka päivä.

4. Ammattitaito

RE/MAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille ja yrittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti.

Oman koulutuksen lisäksi kaikki RE/MAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot. Olemme sitoutuneet tuottamaan laadukasta kiinteistönvälitystä ja tässä koulutuksella on suuri merkitys.


Välittäjärekrytointi

RE/MAX:n välittäjärekrytointiin voit tutustua osoitteessa: www.valitseremax.fi